Gem Rocks Gokkast van Yggdrasil

gem rocks gokkast

Gem Rocks is de nieuwe gokkast van Yggdrasil. Deze nieuwe Gem Rocks gokkast ziet er groot en ingewikkeld uit, maar het is eigenlijk ongelooflijk eenvoudig, met een aantal monsterwinsten die dwars door je scherm vliegen. Op deze gokkast zijn er 4096 manieren om te winnen, net als bij hun populaire Rainbow Ryan gokkast.

Gem Rocks Gokkast Omschrijving

De gokkast is vergelijkbaar met de NetEnt gokkast Gonzo’s Quest. Deze gokkast heeft vallende symbolen ipv de klassieke rollen. De rollen en de winsten die te behalen zijn spelen zich af in een wereld van stenen en edelstenen, er kunnen maximaal 4 × 4 cluster symbolen voorkomen. Met 4.096 Ways to Win en 6 rollen, is de hoogste niet-progressieve geldprijs die je met een enkele draai kunt winnen 2.500x jouw inzet. Het spel is te spelen op alle apparaten zoals desktop, laptop, tablet en smartphone.

Gem Rock Functie

De rockster van de bonusspellen is de Gem Rock-functie, deze wordt geactiveerd wanneer je 2, 5 en 9 opeenvolgende Dropdown-overwinningen bereikt. Aan de rechterkant van het scherm bevindt zich de Gemrock-meter die helpt je de ​​voortgang bij te houden. Als je opeenvolgende overwinningen behaalt, zal de Gem Rock enorm zijn.Heb jij twee wins op een rij dan wordt er een 2×2 golem symbool toegevoegd aan de rollen. Als je vijf opeenvolgende wins hebt dan krijg je een 3×3 golem welke willekeurig op het scherm wordt geplaatst. Als laatste kun je door het maken van 9 opeenvolgende wins zorgen dat er een gigantisch 4×4 stenen monster op de rollen komt te staan. Hierdoor worden de winsten enorm!

Author: Joshua Stone