Wild Seas Gokkast van ELK Studios

wild seas gokkast

Wild Seas, is een online gokkast van ELK studios. De nieuwe gokkast van de populaire ontwikkelaar heeft een piratenthema. Wees voorzichtig in deze gokkast vol zeerovers en piraten. Deze avontuurlijke gokkast is uitgebracht op 11 januari 2018. Het spel is te spelen bij online casino’s die de spellen van ELK aanbieden. Het spel is te spelen op desktop, laptop, tablet en de meeste smartphones.

Wild Seas Gokkast Omschrijving

De Wild Seas gokkast heeft 5 rollen en 5 rijen. Het spel beschikt over 178 win-lijnen. Bovendien varieert de minimale en maximale inzet van 0,20 tot 100 per draai, afhankelijk van de valuta. De symbolen hebben allemaal betrekking op het thema. De symbolen met lage waardes zijn een gouden munt met daarop een schedel, een zilveren munt met het embleem van de East India Trading Company. En een bronzen munt met een inktvis erop. Verder hebben we de groene kapitein met zwarte baard, de blauwe kapitein met zwarte baard, en de rode kapitein als hoge symbolen. Er zijn ook 2 Wild Seas-vlaggen die alle symbolen vervangen.

Wild Seas Bonus

Om de bonus te activeren, moet je 2 Wild Seas-vlaggen op rollen 2 en 4 tegelijk krijgen. Eenmaal geactiveerd, zal een konvooi van wild schepen rol 5 bedekken. Tijdens elke spin zal de wild rol één plek naar links bewegen totdat hij uit het zicht is. Tijdens deze spins kunnen piratenschepen verschijnen op rol 5 en beginnen met schieten op het konvooi op dezelfde rij. Elke keer dat je een schip raakt, krijg je een gratis re-spin.

Het tweede level van de bonus is Loot the Treasures. Hier krijg je gratis sticky wilds op alle locaties die worden vastgehouden door kapiteinskisten. Het doel is dus om zoveel mogelijk sticky wild kisten te krijgen en al hun schatten te verzamelen. Bovendien vullen de 3 middelste rollen zich met schatkisten. Ten slotte verschijnen er een aantal bomtonnen op de 1e rol vol buskruit. Als je ze raakt, explodeert het vat en eindigt de bonusfunctie.

Wild Seas Gokkast

De Wild Seas gokkast van ELK heeft een RTP van 96,3%. Deze gokkast biedt een heel leuke bonusronde met enorm winstpotentieel.

Author: Joshua Stone