Big Win Cat Gokkast – Play’n GO

big win cat gokkast

De Big Win Cat gokkast is de nieuwe online gokautomaat van Play ’n GO. Deze komt na de lancering van de aparte Reactoonz gokkast. Dit spel van de populaire provider heeft zijn inspiratie uit de Chinese cultuur gehaald en het spel is op 8 november uitgebracht. Het spel is te spelen op de meest populaire apparaten, en je kunt dit spel spelen bij online casino’s die de spellen van Play’n GO aanbieden.

Big Win Cat Gokkast Omschrijving

Deze nieuwe gokkast heeft een erg simpel spel. De gokautomaat beschikt over 3 rollen en slechts 5 winlijnen. De symbolen op de rollen hebben allemaal betrekking op het thema. Zo hebben ze een vis, een schildpad en een varken als symbolen met een hoge waarde. Alle drie getekend in typische Chinese stijl. Verder zijn er munten, bellen, zakjes, waaiers en kattenspeeltjes als symbolen met lage waarde. De Big Win Cat is in deze gokkast het Wild symbool, deze vervangt alle andere symbolen en geeft 25x de inzet voor 3 van hen op een winnende lijn.

Respin of Luck Bonus

Je kunt de Respin of Luck-functie activeren wanneer hetzelfde symbool op twee rollen is gestapeld. En zolang er geen betalende win-lijnen zichtbaar zijn op het scherm. Als gevolg hiervan krijg je 1 gratis re-spin op de overgebleven rol. Bovendien blijven de gestapelde symbolen op hun plaats tijdens het opnieuw draaien. Als het je lukt om de derde spoel te vullen met hetzelfde uitgezette symbool, zal de Wheel of Multipliers worden geactiveerd. Hier kun je een vermenigvuldiger tot 10x krijgen die op de winst wordt toegepast. Hierdoor kan elke draai tijdens de Respin of Luck-bonus resulteren in een winst van maximaal 800x.

big win cat gokkast

Samenvatting

Het spel heeft een RTP van 96,15%. Big Win Cat is een gokautomaat met een vrij eenvoudig ontwerp, dat leuke functies en bonussen mist. De online slot heeft echter een cool ontwerp en een interessante lay-out.

Author: Joshua Stone