Prosperity Palace Gokkast – Play’n GO

prosperity palace gokkast

Vandaag bekijken we Prosperity Palace een nieuwe online gokkast van ontwikkelaar Play’N GO. De Prosperity Palace gokkast is een relatief eenvoudig spel, zonder veel functies, dit in tegenstelling tot andere recente Play’N GO-titels, zoals de Mermaid’s Diamond gokkast. De Prosperity Palace gokkast heeft een hoogwaardig design, uitstekende animaties en het heeft een Chinees thema. Het spel is te spelen op de meeste online casino’s die de spellen van Play’n GO aanbieden.

Prosperity Palace Gokkast Omschrijving

Deze nieuwe gokkast heeft 5 rollen en 10 win-lijnen. Het spel is te spelen op desktop, laptop, tablet en de meeste smartphones. De gokkast heeft een Chinees thema, en de symbolen op de rollen hebben allemaal betrekking op het thema. Op de rollen vind je twee kinderen en een aantal munten als symbolen met hogere waardes. 10, J, Q, K en A vormen de lage waarde symbolen. Het scatter symbool in deze gokkast is een gouden boeddha die alleen op de rollen 1, 3 en 5 kan vallen. Tenslotte is het wildsymbool een groene draak die vervangt voor alle symbolen op de rollen behalve de scatter.

prosperity palace gokkast

Prosperity Palace Bonus

Je krijgt in deze gokkast de bonusfunctie wanneer je 3 scatters krijgt op de rollen (boeddha symbolen), deze kun je alleen krijgen op de eerste, derde en vijfde rol. Als je de bonus krijgt, worden er 10 gratis spins toegekend, en er is de mogelijkheid om opnieuw gratis spins te triggeren. Daarom kan het aantal gratis spins in de bonusronde oplopen tot 20. Tijdens de bonusfunctie, werken alle scatters als wilds.

 

Prosperity Palace Gokkast

De gokkast heeft een RTP van 96,25%, het is een erg eenvoudige gokkast met weinig interessante functies.
Het spel speelt erg soepel zoals we van de provider gewend zijn, een leuke gokkast dus maar niets speciaals.

Author: Joshua Stone